Newborn fotografering

De minste vokser fort og før du har rukket å blunke er småbarnstida over. Ta dine babybilder hos våre profesjonelle fotografer og sikre minnene for alltid. Vi er opptatte av at en babyfotografering skal være en rolig og morsom opplevelse både for små og store. Våre babyfotografer har flere års erfaring med barn og har derfor utviklet et godt barnetekke som gagner både de store og små. Vi vet at det beste bildet får du når barnet føler seg trygg.

Ved å fotografere barnet i disse magiske første ukene får du et varig minne fra en kort periode man husker til evig tid. Vi hjelper dere med å fange dette sarte øyeblikket, slik at dere får flotte minner fra denne første spedbarnstiden.

Vi anbefaler å kontakte oss så snart som mulig etter fødselen da bildene blir best innen de 3 første leveukene. Da er den nyfødte mest rolig og harmonisk, og har beholdt dette særpregede uttrykket som nyfødte blir født med.

Under en newborn fotografering tar vi oss ekstra god tid slik at dere har mulighet til både mating, skifting og innsoving. Kontakt oss for mer informasjon og priser.