Studio G Heimdal

Studio G åpnet sin første avdeling på Heimdal i 1990. Denne avdelingen er selve grunnmuren i Studio G kjeden. Her har vi store, hyggelige lokaler i et av Heimdals eldste bygg, med mange flotte utstillingsbilder.
Vårt studio

Inn en dør og ned en trapp finner vi studioet, hvor vi har mange ulike bakgrunner som passer de forskjellige stilartene. Vi har et eget skifterom med stellebord her. Ofte setter vi stereoanlegget på maks med din favorittmusikk slik at det blir lettere og slappe av og kose seg under fotograferingen.

Ansatte

Vi er tre fotografer og tre lærlinger som utgjør en blid og positiv gjeng her på Heimdal. Vi gjør vårt ytterste for å tilfredsstille dine ønsker

Fotograf Jonathan Stone er fagutdannet fotograf fra Australia, som har jobbet i bedriften siden 1993. Han er i dag partner i Studio G og fagansvarlig på Heimdal. Han er en meget etterspurt og kreativ fotograf som har vunnet flere priser. Se Jonathans prosjekter her Jonathan Stone’s webside

Fotograf Ingrid Losen tar fotograferinger og visninger. Hun er i tillegg bilfotograf hos en del bilforhandlere i Sør-Trøndelag. Ingrid er en dyktig og allsidig fotograf, og har alltid godt humør.

Fotograf Berit Drugli var hovedfotograf på Orkanger og er nå på Heimdal. Hun har 3 års utdanning fra media og kommunikasjon. Hun startet som lærling hos Studio G i 2007. Tok fagbrevet i 2009. Berit er en dame som sprudler av energi, godt humør, er dyktig og kreativ.

Resten av Heimdalgjengen består av lærlingene Majken Harila, Mikaela Canborn og Sondre Innvær

Forespørsel om ledig time

Det er stengt for kommentarer.