Skole- og barnehagefotografering

Lokale fotografer
Hvorfor bruke omreisende skolefotografer “lang-veisfra” når det finnes lokale alternativer til lavere pris – og av fagfotokvalitet? Ved å benytte faste pakkeløsninger og vår egen faglab til produksjon sikrer vi kvalitet og kan holde svært lave priser i forhold til våre konkurrenter. Som lokal fotograf tar vi ansvar for kvaliteten:10 dagers full returrett på bildene, dersom du ikke er fornøyd.
Barnehagefoto,barnehagefotografering, billig barnehagefoto, barnehageSkolefoto, skolefotografering, ungdomsskole, videregående, billig skolefotografering

skole_pakker

Barnehage_pakker

Gruppebilder Så langt det er mulig tar vi gruppebildene ute i naturlig miljø. Vi tilbyr store gruppebilder i 20×30 cm med tekst inkludert i pakkeprisen.
Portrett Dette tar vi utendørs når været tillater det. Gode portretter synes vi er best i hverdagsstil. For å gi et riktig og naturlig minne fra en spennende fase i livet. Vi lyssetter portrettene profesjonelt, for å gi en ekstra glød og “glimt i øyet”. Portretter er populære og rimelige gaver som settes stor pris på av slekt og venner.
Søskenbilder Dersom det ønskes søskenbilde, vennligst noter dette på skjemaet og gi beskjed til fotografen.

Forespørsel om ledig time

Det er stengt for kommentarer.