Newbornfotografering

Stadig flere kommer til oss for å forevige den aller første tiden i barnets liv. Vi anbefaler deg å booke time til fotografering så fort som mulig etter fødselen. Da kan vi sette opp en time før barnet har endret seg og gått inn i neste fase av spedbarnstiden.

Våre fotografer er godt drillet i denne type fotografering og koser seg med å finne de gode uttrykkene og øyeblikkene som fører til disse sarte, delikate portrettene som gir selv den mest hardbarkede far en liten tåre i øyekroken.
På Heimdal har vi investert i et eget “nyfødtstudio” hvor vi skjermes fra omverden, og vi setter av godt med tid til både mating, skifting og kos i løpet av fotograferingen. Vi har ulike effekter vi benytter under fotograferingen, men vi anbefaler alle å ta med et par personlige gjenstander som kan benyttes på noen av bildene, kanskje et navnesmykke eller en søt strikkelue fra bestemor? Ta kontakt med din nærmeste avdeling for priser og pakketilbud på nyfødtfoto, men ikke vent for lenge, det er lov å booke time før fødselen også!

Forespørsel om ledig time

Det er stengt for kommentarer.